miercuri, 13 iunie 2012

Mireasa de trei kilometri lungime


Fericita posesoare a unei rochii de trei kilometri lungime este Elena De Angelis. Aceasta si-a dorit ca nunta ei sa fiu una cu totul deosebita, alegand cea mai lunga rochie din lume, ea avand nevoie de ajutorul a sute de persoane pentru a o putea etala in ziua cea mare.


Daca la inceputul anului Romania intra in Guiness Book cu cea mai lunga trena a unei rochii de mireasa, titlul a fost pierdut in favoarea creatiei designer-ului Gianni Molaro. Modelul a fost prezentat la Roma.

            Elena De Angelis povesteste pe pagina ei de facebook, despre visul pe care l-a avut de mica, sa fie princesa, ca atare aceasta a apelat la celebrul designer Giannu Molaro, pentru ai indeplinii visul. Italianca  a ales sa poarte un voal lung de 3 kilometri.

            In drum spre biserica Elena a avut nevoie de ajutorul a intregii comunitati din satul Casal di Princice, pentru ai tine voalul urias.  

            Fericita posesoare a carei rochie a avut cel mai lung voal din lume Elena De Angelis i-a adus acesteia un loc in Cartea Recordurilor. Peste 20.000 de persoane au iesit in strada pentru a o admira pe mireasa.





Sursa: Facebook, Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu