miercuri, 13 iunie 2012

Lindsay Lohan din nou la puscarie


Lindsay Lohan risca sa ajunga la inchisoare. Datorita comportamentului acesteia fata de de politie. Aceasta a fost implicata intr-un serios accident de circulatie. Nu au fost victime, insa comportamentul actritei o poate readuce in fata salii de judecata.

            Una dintre cele mai celebre rebele  de la Hollywood, Lindsay Lohan in varsta de 25 de ani, a fost implicată într-un accident de maşină, ieri după-amiază, după ce maşina pe care o conducea a fost izbită din plin de un camion. Vedeta n-a suferit răni severe şi a fost externată din spital câteva ore mai târziu.
            Viata tinerei actrite, Lindsay Lohan, parea sa intre pe un fagas normal, insa a incalcat inca o data ordinele judecatorului. In luna mai a anului acesta, lui Lindsay i s-a permis eliberarea din inchisoare pe cautiune, cu conditia ca ea sa respecte programarea saptamanala la psiholog. Prietenii acesteia, au confirmat faptul ca nu s-a mai prezentat la sedintele de terapie.
                Accidentul s-a produs ieri, în jurul prânzului, pe o autostradă din Santa Monica. Potrivit martorilor, maşina vedetei, care era închiriată, a fost distrusă complet. Vedeta şi asistenta ei, care se afla în maşina la momentul impactului, au suferit multiple răni minore. Masina pe care o conducea, un Porsche de culoare neagra a intrat intr-o remorca a unui camion pe o autostrada.

           Deşi a trecut pe la camera de urgenţă, a fost externată, pentru că nu prezenta răni majore. Actrita isi poate relua munca pe platourile de filmare la "Liz & Dick", purtatorul de cuvant al actritei nu a facut comentarii despre acest accident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu