marți, 24 februarie 2009

Intrebari fara raspuns

Ce rost are sa privesti rasaritul de Soare daca nu te incalzeste?

Ce rost are sa te intorci in timp daca timpul nu poate fi dat inapoi?

Ce rost are sa zambesti daca nu esti fericit?

Ce rost are sa iubesti daca nu esti iubit?

2 comentarii:

  1. 1 . cand te duci sa privesti rasaritul,nu mergi pentru a te incalzi .nici nu te poti incalzi in acea perioada din zi .chiar cum rasare

    2.asta mi se pare ilogic. cum ai pus intrebarea,denota faptul ca ne putem intoarce in timp,dar totusi timpul nu poate fi dat inapoi ?ne intoarcem in timp doar cu ratiunea.atat.restul e 0 barat si impuscat

    3.se poate zambi in multe maniere.implica mai multe sentimente,nu numai fericirea,unul din cele mai abstracte sentimente.in plus,nici nu stiu daca fericirea exista.toata lumea zice ca e in cautarea fericirii.in viata mea nu am auzit pe unul sa spuna ca a gasit-o .si daca intr-adevar cineva o gaseste,ce face dupa?stagneaza?

    4.in intrebarea asta se ascunde un strat usor de egoism sau dezamagire.daca te referi la iubirea dintre un barbat si o femeie...uite ca merita sa iubesti.nici nu stii cand se intoarce roata.daca te referi la alte tipuri de iubiri merita si aici. un exemplu : mama ta chiar nu te iubeste.asta iti va schimba sentimentele fata de ea?o vei uri si tu ?


    think about it

    RăspundețiȘtergere
  2. nu scriu pentru nimeni, scriu pentru mine, pentru a ma descarca, nu ma intereseaza daca am scris ceva logic sau ilogic, imi asum responsabilitatea . :)

    P.S.: Majoritatea textelor sunt metaforice

    RăspundețiȘtergere