sâmbătă, 27 iunie 2009

Intelesuri nedefinite

Voi cunoasteti mai multe intelesuri;
Eu va spun lucruri cu doua sensuri,

Voi percepeti ceea ce va doriti,
Eu traiesc doar un sentiment din cele doua sensuri ..

duminică, 21 iunie 2009

Fara inteles

Da-mi cuvintele care nu-mi spun nimic
Arata-mi calea fara sfarsit
Deseneaza-mi curcubeul incolor
Apoi fa-ma sa zbor ...

luni, 15 iunie 2009

Cuvinte nesterse

Degeaba stergem cuvinte atata timp cat au ramas imprimat pe foaie, se vad in adancul sufletului si nu vor muri niciodata .

luni, 8 iunie 2009

Tacerea 2

Tacerea e cuvantul sublim in care ne ascundem identitatea .

luni, 1 iunie 2009

Poezia verii

Mirosul pur al verii .
Sunetul marii .
Diminetile racoroase ale verii .
Stele ce se oglindesc pe valurile marii .
Rasarit de Soare ce te trezeste ..
Florile ce-ti dau culoare .
Povestile in serile verii .
Vezi pescarusii ce pleaca sper mare .
Doar o adiere ce te mai trezeste atunci cand te adoarme ...

Special pentru toti

Putine lucruri imi plac, dar ceea ce a scris o buna prietena m-a lasat fara cuvinte ..


'' Iti cunosc tot universul. slabiciunile. umbra. sufletul. copilaria. ochii. visele. mainile. parul. mirosul. secretele. ura. uitarea. sarutul. gandurile. noptile. orele. ezitarile. povestile. melodiile. scrisorile. zambetul. dintii. fanteziile. limba. trupul. intimitatea. camera. chitara. cuvintele. necuvintele. subtilitatea. linistea. frica. singuratatea. goliciunea. extazul. fericirea. nefericirea. momentele. dragostea. simplitatea. incoerenta. nesiguranta. dorul. patimile. pacatele. disperarea. suferinta. orgasmul. gustul. inocenta. evadarea. surprizele. scrisul. vocea. nepasarea. asteptarile. dezamagirea. sensibilitatea. urechea. somnul. respiratia. drogul. daruirea. frumusetea.


Nu am uitat nimic. Le iubesc pe toate poate mai mult ca oricand acum. si mi-e dor.


E nevoie de atata maturitate si empatie ca sa pot sa trag linie inainte de ura si ignoranta si imediat dupa dorinta de a te avea din nou, cu orice pret. E o linie atat de fina pe care de multe ori ma dezechilibrez si mi-e foarte teama ca la un moment dat o voi pierde. Am in mintea mea atatea posibile scenarii, atatea posibile intoareri, reveniri. Cuvinte simple sau fraze fara sfarsit pe care imi imaginez ca le voi auzi din gura ta. Mai devreme sau mai tarziu, nu conteaza atata timp cat nu cred in “niciodata”. Sunt inocenta, idealista.
Realitatea e sadic de dura pentru mine. Sunt pe linia asta din vina mea, din vina imposibilitatii de a fi un om mai bun pentru tine. As putea sa vorbesc la nesfarsit despre crizele mele. De nervi, de gelozie, de personalitate s.a.m.d. Fac parte din mine. Din imaginea pe care o ai tu despre mine. Eu ma schimb. Imaginea, amprenta asta pe care ti-am lasat-o tie, insa, mi-e imposibil s-o retusez. In momentul in care exista un punct, o linie trasa foarte gros, mi-e imposibil sa mai modific ceva. Desi poate as putea. Desi poate si tu stii ca as putea. E numai o chestie de vointa. Din partea ta.


Absenta ta ma consuma. Singuratatea e cutremuratoare. E acel tip de cutremur care te rearanjeaza, te reorganizeaza. E atat de apasatoare incat nu ai cum sa nu te schimbi, mai ales atata timp cat ea reprezinta o alegere, nu o stare impusa. E bine si e rau, nu stiu cum s-o definesc. Uneori ma face sa-mi pierd controlul, sa traiesc o fericire atat de puternica, incat devine incontrolabila, iar asta vine numai din lucruri simple.Alteori, cad.


Spune-mi tu, acum ce fac?'' scrisa de Dana

Aripi ranite ( Ingeri raniti )

In timp ce zburam mi-ai ranit aripile; au ramas rani .. Dar nu m-am oprit din zbor si ranile au inceput sa se refaca, dar penele albe au prins o culoare rosiatica. Iar picaturile ce curgeau din rani au cazut peste oameni; i-au ranit si pe ei. Au inceput sa-i doara tare; simtind durerea au inceput sa loveasca si ei deoarece orbisera. Incetul cu incetul am orbit si eu si am inceput sa lovesc ... daca nu erai tu poate ca toti eram ingeri, acum !